Чистата, естествена и хидратираща кокосова вода Be Pure понастоящем се добива от малка ферма в Южен Тайланд. За производството на различните вкусове се използват възможно най-чистите плодове в района, за да бъдат извлечени на максимум витамините, минералите и антиоксидантите, с цел поддържане на активен и здравословен начин на живот.

Преди повече от 10 години производителите се срещат за първи път с питателната и освежаваща напитка в малко село в Североисточен Тайланд. Те се влюбват в напитката и взаимоотношенията им със земята и хората нарастват от просто приятелство в силен ангажимент към общността и околната среда.

Свързват се с местна компания за производство на тайландски продукти, за да се възползват от опита и репутацията й. Компанията е специализирана в производството на природни продукти, чиято амбициозна инерция е в същността на слогуна „Being Pure – Being Well” (Използвайки натуралното, ще бъдем здрави). И в този тропически рай искрата е запалена. Кокосова вода „Be Pure” вече има своето място в сърцата на хората.

Тяхната философия – ангажимент към околната среда и обществото подхранва нарастващата им страст да споделят част от Тайланд със света. Успехите им се измерват социално, културно и екологично. Именно това запали и нас като хора, които обичат истинската и чиста храна и се опитват да живеят в хармония с природата, доколкото околната среда го позволява.

През 2013г работех като управител в БИО магазин в София. Поредният търговски представител дойде в един топъл юлски ден. Носеше божествената напитка – кокосова вода Be Pure. Остави ни едно кашонче за дегустация. Аз се влюбих в нея. Поговорих с човека. Оказа се, че той е и вносител, и търговски представител. След още няколко разговора и не много чудене от моя страна, му предложих сътрудничество – такъв вкус за напитка с тези качества заслужава да достигне до максимум хора и желанието ми беше да бъда част от това предизвикателство. Така започна моята битка да наложа точно тази кокосова вода на българския пазар. Защо ли? Защото съм изпил не малко кокосови води с надеждата да открия вода, чиито качества и вкус не си противоречат. Не след дълго останах сам в това начинание – партньорът ми се отказа от проекта и замина да търси късмета си в друга страна. Но аз продължавам. Вече 6 години упорито разказвам на всички заинтересовани и не толкова заинтересовани хора за качествата и вкуса на Be Pure. Защото вярвам, че чистия вкус и натуралните съставки поднесени с грижа и внимание към обществото и планетата земя ще допринесат за изгражадено на едно по-здраво човечество.

Благодаря Ви, че споделяте моите разбирания за вкус и качество!