Кокосова вода с манго, be Pure, кен 520ml

3.69 лв.

Кокосова вода с манго е екзотичен тропически микс от вкусове, съчетаващ полезното действие на кокосовата вода с приятната плодова комбинация от манго и ананас.

Koкосова вода с манго be Pure в кен е истински освежаваща и утоляваща жаждата напитка, богата на нутриенти, натурална напитка, притежаваща завладяващ вкус.

* Поради усложнената обстановка и пандемия от коронавирус имаме забавяне в производството и доставката на кокосова вода от Тайланд. Моля, да ни извините и да проявите търпение!

Изчерпан

Категория:

Кокосова вода с манго, be Pure, кен 520 ml

Кокосова вода с манго е екзотичен тропически микс от вкусове, съчетаващ полезното действие на кокосовата вода с приятната плодова комбинация от манго и ананас. Кокосовата вода се извлича от млади (зелени) кокосови орехи. Тя е естествено охлаждащо и утоляващо жаждата действие. Кокосовата вода с манго е изключително подходяща напитка за активно спортуващи и хора подложени на психическо и физическо натоварване, заради високото съдържание на електролити, калий и минерали.

Кокосовата вода с манго поддържа хидратацията на тялото при активно спортуващи хора и предотвратява появата на крампи, забавя стареенето на кожата и поддържа PH нивата в организма, благодарение на съдържанието на цитокининова и лауринова киселина.

Кокосовата вода с манго е високохранителна напитка, богата на ензими и аминокиселини. Тя е подходяща е за хора от всякакви възрасти. Изключителен източник на антиоксиданти и микроелементи.

Кокосовата вода не съдържа никакви мазнини, глутен и холестерол, което я прави изключително подходяща за ежедневна хидратация. Без добавени овкусители, подобрители и консерванти. Не е от концентрат!

Съдържание:
85% натурална кокосова вода
14% плодов сок от манго и ананас
0.5% вода
0.5% захар

Мнения
0
0 гласа
5 Звезда
0%
4 Звезда
0%
3 Звезда
0%
2 Звезда
0%
1 Звезда
0%
Мнения

Няма мнения

Напиши мнение

Напиши пръв мнение за “Кокосова вода с манго, be Pure, кен 520ml”

^