Стек кокосова вода, натурална, be Pure, 24x520ml

(3 мнения)

105.36 лв.

100% кокосова вода от млади (зелени) кокосови орехи, отгледани в Тайланд.

Натуралната кокосова вода be Pure в кен е истински освежаваща и утоляваща жаждата напитка. Тя е богата на нутриенти, натурална напитка, притежаваща завладяващ вкус.

Вземи стек от 24x520ml кокосова вода, натурална, be Pure!

Изчерпан

Стек кокосова вода, натурална, be Pure, 24x520ml

Кокосовата вода се извлича от млади (зелени) кокосови орехи. Тя е естествено охлаждащо и утоляващо жаждата действие, доказано 2 пъти по-бързо от водата. Кокосовата вода е изключително подходяща като енергийна и спортна напитка при активно спортуващи и хора подложени на психическо и физическо натоварване, заради високото съдържание на електролити, калий и минерали.

Натуралната кокосова вода поддържа хидратацията на тялото при активно спортуващи хора и предотвратява появата на крампи, забавя стареенето на кожата и поддържа PH нивата в организма, благодарение на съдържанието на цитокининова и лауринова киселина.

Кокосовата вода е нискокалорийна, високохранителна напитка подходяща при захранване и лечебно гладуване. Богата е на ензими и аминокиселини. Тя е подходяща е за хора от всякакви възрасти, включително диабетици, заради ниското си съдържание на захари и нисък гликемичен индекс. Кокосовата вода е изключителен източник на антиоксиданти и микроелементи.

В младите кокосови орехи, от които се прави натуралната кокосова вода be Pure има много по-малко захари от всякакъв тип здравословни напитки и плодови сокове.

Кокосовата вода не съдържа никакви мазнини, глутен и холестерол, което я прави изключително подходяща за ежедневна хидратация. Без добавена захар, овкусители, подобрители и консерванти. Не е от концентрат!

Съдържание: 100% натурална кокосова вода

Мнения
5.00
3 гласа
5 Звезда
100%
4 Звезда
0%
3 Звезда
0%
2 Звезда
33%
1 Звезда
0%
3 reviews for Стек кокосова вода, натурална, be Pure, 24x520ml
 • 5 out of 5

  Не съм специалист, но ми направи впчетлением, че тези кенове не са като другите… алуминий….
  Тези са от стомана…
  Вкусът оставса естествен.
  Няма никакви отделяния на материал във водата, остава чиста!
  Доста хитро за кенове!

 • 5 out of 5

  Наистина е най – прекрасната (най-качествената и вкусна), която съм опитвала в България! Обожавам я и я пия всеки ден! ️

  • Благодарим за добрите думи и се радваме, че и вие обожавате любимата кокосова вода be pure 🙂

 • 5 out of 5

  Кокосовата вода е едно от най-добрите питиета за всички. Има ли нещо по-добро от това да отвориш един кен след тренировка или след като си обичал жена си? В случая, обаче, ще ви трябват 2 кена. Най-добрата цена на пазара. Кенът е от стомана, а не алуминий или картон, което запазва вкусовите качества на продукта от момента на извличане от млади кокосови орехи до момента на отваряне във Варна или където и да е.

  Топ!

Напиши мнение

Напиши мнение

^